Kundecenter – få besvaret dine spørgsmål

Forsendelse og levering

Vi leverer med DAO til pakkeshop eller til din dør

Med DAO sikrer vi, at vores kunder får en billig og bekvem leveringsmetode. Uanset om du ønsker at hente dine varer fra din lokale pakkeshop, eller om du foretrækker levering direkte til din dør, er vi her for at opfylde dine behov. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at dine produkter bliver leveret i tide og i den bedste stand. 

 

Vi bestræber os på at sende din ordre indenfor 24 timer!

Hos os er hurtig og effektiv service vores højeste prioritet. Vi forstår, at når du har lagt en ordre, ser du frem til at modtage dine varer så hurtigt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at sende din ordre indenfor 24 timer efter modtagelse. Vores lagerpersonale er dygtige og erfarne, de sikrer, at din ordre bliver behandlet og afsendt i tide. Så du kan forvente at modtage dine produkter hurtigt og uden problemer. Vi er her for at gøre din online shopping oplevelse så let og bekvem som mulig. 

Returneringer og reklamationsret

Ved køb af tests og målere til brug på kroppen må forseglingen ikke brydes (varen ikke tages i brug) af hygiejnemæssige årsager. Er dette sket, bortfalder fortrydelsesretten jf.  

Forbrugeraftalelovens paragraf 18

FAQ - spørgsmål og svar

Herunder har vi samlet en del af de mest gængse spørgsmål og besvarer dem for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål. 

Understående er links til forskellige artikler der kan give dig en ide om hvilken slags test du skal vælge. 

En sammenligning af spyttest og urintest: Hvad er forskellen? – stoftest.dk

Det er muligt at betale med kreditkort, bankoverførsel for private.

Det er muligt at betale med faktura for virksomheder.

Det er muligt at betale med EAN for offentlige instanser. 

Vi er udelukkende baseret på den her webshop, så der er desværre ingen fysisk butik.

Der foregår ingen salg fra virksomhedsadressen.